BTW aangifte doen is voor veel ondernemers een lastige bijkomstigheid. Een verplichting die eens per maand, kwartaal of per jaar gedaan moet worden over de behaalde omzet. Een activiteit waarop ze niet echt zitten te wachten en die tijd kost. Tijd die ze beter kunnen besteden aan ondernemen en ze liever uitbesteden aan een expert en betrouwbare partij.

Wij ondersteunen ZZP’ers en ondernemers bij hun aangifte. Tegen scherpe en transparante tarieven helpen wij bij het invullen, indienen of corrigeren van de omzetbelasting. In een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor of bij de klant.

Te veel of te weinig BTW betaald dit jaar of in de afgelopen jaren? Verplicht moet dit gecorrigeerd in de aangifte. Onder voorwaarden is het mogelijk een teruggaaf BTW te verrekenen met een aangifte loonheffingen. Loonbelasting, premie volksverzekeringen, premie werknemersverzekeringen etc. die ingehouden moeten worden op het salaris als er personeel in dienst is. Ook hiervoor en voor de verzorging van uw gehele administratie of andere aangiften kan Administratiekantoor AJ Brok van dienst zijn.